Pagini

miercuri, 9 octombrie 2013

La multi ani From Mona With Gloss!!! 3 ani de blogging

        Pe data de 11 Octombrie, blogul From Mona With Gloss implineste trei ani de activitate. Acestia vor fi celebrati in cadrul unei petreceri glossy organizata in Centrul Vechi al Bucurestiului.
       Dupa cum si-a obisnuit cititorii, FMWG pregateste un party atent organizat, cu accent pe detalii si plin de glamour.

      “Sunt foarte incantata sa organizez inca o petrecere FMWG, de aceasta data cu ocazia implinirii a 3 ani de activitate pe blog. Ma bucur sa sarbatoresc acest eveniment alaturi de parteneri, colege din presa si blogosfera, cititoare si prieteni. From Mona with Gloss este un proiect special, pe care l-am vazut crescand cu drag in fiecare zi si pentru care am planuri mari si pe viitor. Dar ramane sa le descoperim impreuna pe parcurs. Pana atunci ne vedem la party!” a spus Mona Croitoru, beauty blogger From Mona with Gloss.
Petrecerea va avea loc in Club Finnish, din Centrul Vechi, iar pe parcurs participantele vor fi rasfatate cu noutati in materie de beauty, tombole si multe alte surprize.

     Responsabili pentru explozia de culoare vor fi specialistii in make-up de la M.A.C. Ei vor sustine un show spectaculos de machiaj si se vor asigura ca invitatii afla cele mai noi secrete si tehnici din domeniu, visul oricarei femei pasionate de beauty.
    La capitolul hairstyling, specialistii de la Londra 17 vor arata cum coafura este dusa la rang de arta si spectacol. Viziunea tendintelor pentru sezonul de toamna – iarna 13/14 va fi transpusa in atmosfera glam a serii pentru niste rezultate cu adevarat deosebite.
    De asemenea, invitatele sunt asteptate si la beauty corner-ul Remington pentru a se coafa si a descoperi noua gama de produse Silk.

Ce poate suna mai bine decat make-up si hairstyling sub acelasi acoperis?


Sponsori si parteneri:  Finnish Cocktail&Club, Remington-Style.ro, Heidi Chocolate, Pink Box -http://www.eva.ro/pinkbox/, ORLY Romania, Flormar, Lush Romania, Beautik Haute Parfumerie, Moroccanoil, Keiko Slim Spa, MAC, Londra 17.

    Asadar,  ziua de 11 Octombrie se anunta a fi una fabuloasa si plina de gloss! Save the date, From Mona With Gloss Party is coming!
Accesul se face pe baza de invitatie!

Pentru orice alte detalii puteti contacta:
Mona Croitoru
0722.882.825.
Monawithgloss@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu