Pagini

vineri, 10 mai 2013

Herastrau

Dupa o zi urata de munca am hotarat ca trebuie sa ies sa ma relaxez si sa ma plimb in parc.
Imi place foarte mult sa ma plimb pe aleile din Herastrau, sa stau pe iarba in parc. Pur si simplu ma relaxeaza.
In aceasta dupamasa am avut ocazia sa particip la un moment foarte dragut si rar in ultima perioada, cel putin la copiii de azi. Era un grup de trei copii si un adult care s-au jucat friptea. S-au tavalit in iarba si au jucat si prinselea. Va vine sa credeti?
Politistii comunitari patruleaza pe cai. Multa lume imbracata elegant.Muzica, rasete, voie buna.  Au fost momente in care m-am simtit ca facand parte dintr-o poveste ce se derula frumos in fata mea.
O dupamasa cu adevarat deosebita.
Voi cum v-ati petrecut dupamasa?

3 comentarii:

  1. mmm,ce dor imi e de Herastrau!! Abea astept sa ne plimbam impreuna cu voi pe aleile Herastraului. Noi am fost azi la Paris - un cadou pt Maite (fiica lui Pascal, pt ca pe 11 mai a fost ziua ei)-a fost extrem de obositor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi va astepam cu mare drag :). Cand veniti???? La multi ani pentru Maite, sa fie sanatoasa si fericita. O fi fost obositor dar cred ca a meritat :D Pupici :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. duminica seara ajungem...abea astept sa ne vedem!! luam legatura cand suntem in Bucuresti.Noi o sa stam la Brindusa ca zugravim apartamentul si nu putem sa dormim in miros de vopsea, etc...aveti nr de fix al Brindusei,nu-i asa?Daca nu o sa-l trimit pe email, si ne gasiti acolo...mai da-mi si mie nr vostru de fix ca l-am pierdut, trimite-l te rog prin email! Puuuuupaaaammm!!!

    RăspundețiȘtergere