Pagini

marți, 28 mai 2013

Vineri 24.05.2013

 Dupa cum  v-am mai povestit, Vinerea este ziua mea de stat acasa si facut curatenie, crosetat, diverse. Mi-am inceput ziua prin a face curatenie, apoi am primit o veste foarte frumoasa, am aflat ca sunt castigatoare unei invitatii la o ora de kangoo la Club Kangoo by Diana Stirbu, concurs organizat de Mona. Am fost atat de entuziasmata cand am aflat, numai aveam stare vroiam sa se face 6 fara ceva si sa plec . Kangoo Jumps este unul din sporturile mele favorite, nu as putea sa ma plictisesc niciodata de acest sport. Am practicat kangoo un an de zile, mai exact tot anul 2011. 
Poate va intrebati cum a fost la kangoo dupa atata timp... a fost MAGIC :D , mi-a placut la nebunie, god i miss kangoo :D. A fost o dupamasa-seara minunata, am cunoscut trei fete minunate, Mona(organizatoarea concursului, pe care o mai vazusem o singura data la un seminar de beauty) si doua Alexandre :D. Odata ajunse acolo au inceput emotiile , daca o sa ne descurcam, cum o sa rezistam noi o ora pe ghete, dar pana la urma a fost bine. Ora a fost sustinuta de Vlad, care nu ne-a chinuit atat de mult pe cat imi era mie de frica. 
Am topait, am transpirat, am obosit, am ars calori, ne-am admirat cum sarim in oglinzile mari din sala, am facut poze, am ras am glumit, a fost super, am cunoscut-o pe Diana (una din cele mai energice persoane cunoascute de mine pana in prezent). 

Desi nu ma asteptam, dar nu imi e rusine sa va zic, am fost cea mai praf dintre toate :D. Aceasta ora mi-a redeschis apetitul pentru acest sport la care m-as duce cu mare drag daca nu mi-ar fi lene sa ma duc de una singura :D. Dupa terminarea orei si a mini sesiuni foto :D realizata de Alexandrax2, Diana, Eu, Mona si Vlad am fost la o cafea sa ne impartasim impresiile dupa ora si sa mai palavragim.
Rezultatele in urma orei de kangoo:
1. nu am conditie fizica absolut deloc
2. am facut febra musculara, sambata am fost ca un robotel
3. GOD I MISS KANGOO


2 comentarii:

  1. Ah, ce mi-aș dori să fie un astfel de club și în orășelul meu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca nu ai un astfel de club, e super si genul asta de spor modeleaza asa de frumos trupul, cine stie poate ai noroc si se deschide si la tine un astfel de club sau sala care sa aiba kangoo. Pup

    RăspundețiȘtergere